Tuesday, 18 March 2014

Life as a student again

Assalamualaikum

Haii everyone. Lamanya tak tengok blog yang semakin sepi dan suram ni. Kemain lagi konon busy dengan hal-hal duniawi, sampai tak ada masa langsung nak update blog. Oh damn !


Semenjak duduk semula kat Shah Alam ni, nak online ngadap lappy berjam-jam pun rasa malas yang amat sebab kat rumah sewa takde internet. Ada pun internet kat hp yang ada quota yang akan akan habis anytime bile kau guna satu hari sampai 500mb dan lepastu line internet lembab macam sipotttt !


So far, baru nak masuk 3 minggu kat Shah Alam, aku dah rasa suffering macam hape. Sumpah tak best kali ni punye surrounding compared as degree dulu. Even kelas for this sem punye tak full except for that MONDAY BLACK maybe, tapi keadaan rumah sewa dan suasana yang terlalu pack buat aku rasa uncomfort gilaaa kat sini


Sampai satu tahap macam nak quit je. Sampai aku rasa nak balik Johor everyweek je rasa. Sampai rasa taknak balik rumah sewa tu. Sampaaaaiii rasaaaa nak nangiss je !! Ya Allah, Kau tabahkan lah hati ini. Kuatkan semangat aku untuk teruskan usaha mencari ilmu dalam setahun ini. Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim


Semoga Allah janjikan yang terbaik dan ada sesuatu yang baik untuk aku. Aminnnn



No comments:

Post a Comment

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good