Friday, 14 February 2014

Officially done my degree =)

Assalamualaikum.

Salam jumaat penghulu segala hari. Ya Allah, betapa aku bersyukur dengan segala nikmat dan anugerah yang telah Engkau berikan. Ya Allah, ampunkan aku jika aku alpa dan leka dengan mainan dunia ni. Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim. Ampunkan aku.

Alhamdulilah, selesai sudah 7 sem degree aku. Alhamdulilah. Setelah berhempas pulas tertonggeng terlentang terbongkang hampir 4 tahun, maka tamatlah sudah semuanya. Result latihan industri pun dah dapat. Yeah, seronok. Dan keseronokan ini insyaAllah akan  lebih berganda bila dah konvo nanti bulan May. Hope everything gonna be well. InsyaAllah

YEyeyeye ! Complete =)

InsyaAllah aku sambung master kat UiTM jugak. UiTM DIHATIKU lah katakan. aku dah tolak tawaran masuk UTM haritu sebab UTM punya kos tu 3 sem. Yang UiTM ni cuma 2 sem. Aku nak habis cepat, penat dah belajar. Takpe, demi menuntut ilmu, aku gagahkan jugak. Pray for me guys 

Lepasni, perlu lah aku mempersiapkan diri mental dan fizikal. Nak duduk rumah sewa semula ni. Nak kene cari rumah sewa pulak. Nak itu ini lagi. Ish ishhh 

 

4 comments:

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good