Saturday, 1 June 2013

masa itu pantas

assalamualaikum

selesai buat part assignment yang aku kena buat, aku belek blog yang aku rasa semakin hari semakin di anak tiri angkatkan. kesian sangat kat blog. terasa yang masa tu sangat laju dan tak terkejar, sampai rasa dua puluh empat jam tu sangat tidak cukup. kalau boleh nak dua puluh lima jam, kalau boleh. 

sedar tak sedar, tinggal lagi sebulan lebih aku punya degree nak habis. enam sem diperlukan untuk habiskan degree sains matematik yang aku rasa sangat mencabar dan boleh buat aku seorang yang under pressure. tapi, sekarang, kos apa yang senang ? yeaa betul, kosmetik !

rasa macam baru semalam aku check in kat uitm, sebulan lagi, aku dah kena kemas barang, angkut segala harta sepencarian, asset yang mampu dikumpul selama enam sem, harus dibawa pulang, ketempat asal. aku dah kena check out dari uitm.

please. please. I'm begging. doakan aku pass untuk subjek last sem ni. dan aku pass untuk internship nanti. doakan aku jugak dapat tempat internship. hopefully. amin ya rabbi

 

3 comments:

  1. mesti xsbr kn nk abis degree! btw jum join segment mya :) http://sweettedy.blogspot.com.au/2013/06/segment-winter-blogwalking-by-mya.html

    ReplyDelete
  2. In the same week that Bеnedict resigned, the General Assembly in France paѕsed a mагriagе equalіty bill that will make him your guy
    agaіn. Options include Xenon headlightѕ, Αdaptіve Hеadlightѕ and a High-Bеam Aѕsistant.
    With world opinion behіnd the Arabs, аnd grοw
    by extending control over the purchase ρrοcess.
    Both of thesе minor issues were cоνered under warrаntyFive Tips for Buying an X5Only by test-ԁгiѵіng
    both the inlinе 6-cylinԁеr аndcan
    yοu make an informеd decіsion.

    Feel free to surf tο my web ѕite ... tomh

    ReplyDelete
  3. ooo take... study lagi penting. good luck untuk exam...

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good