Friday, 5 April 2013

induction math club - UKHWAH FILLAH

assalamualaikum. morning. ( nak tengah hari dah rupenye )

last week, on sunday ( 31.3.2013 ), kelab matematik fakulti sains komputer dan matematik ( skema gile ayat aku ) ada induction untuk budak-budak freshie yang baru masuk degree sem ni. woaah ! terasa macam semalam jadi freshie

and now I'm senior oke ! last sem sudah

seawal 6.30 pagi, dah tenyeh-tenyeh mata sebab kene bangun awal untuk pergi induction kat TAMAN PERTANIAN BOTANI, BUKIT CERAKAH, SHAH ALAM. pukul 7.20, dah menepek muka kat fakulti. orang lain hari ahad dok bersenang lenang kat rumah, aku dan rakan-rakan dok memekak dah kat fakulti

aktiviti wajib masa tunggu bus adalah bergambar. retiss lah katakan. auwwm !


apart of us. tema : merah hitam. GOJES SANGAT


akak-akak yang gojes ni, telah ditugaskan untuk conduct aerobik pepagi buta tu. dua hari oke kitorang praktis untuk hasilkan team aerobik yang mantap dan awesome. woahh ! awesome sangat kan =P

team aerobik yang super bising. anyone yang nak hire kami, go ahead ( ohh tetibe promote )

kehebatan ahli pasukan meng'conduct' aerobik di pagi yang hening. " goyang lagi dik, goyang "

"uuuuuu, mari bersama.. uuuuuuu, bersama-sama.. uuuuuu, ayuh bersama "

tangan harus dilentikkan ye untuk aerobik ni

kitorang pilih 3 jenis senam aerobik. senaman si tommy, lepastu aerobik dengan lagu selamat pagi sayang and fantastic baby. walaupun nampak macam tak penat, tapi sempatlah korang nak belecak satu badan kalau buat aerobik ni

lepas je aerobiik, adik-adik yang freshie sangat ni dibahagikan kepada 10 kumpulan. and aku sebagai faci group telah memilih group 1 sebagai group aku. tapi malang tak berbau, group aku dapat tema k-pop. OHEMMGI ! aku dah lah tak layan korea, aku tak tau nak contribute ape kat group aku. nasib baik lah adik-adik group aku ni independent hihi

hai ! saya kakak faci awak. ^___^

agenda terbesar dalam induction ni ialah explorace. mahu tercabut kaki makss sebab kene tawaf sebahagian besar bukit cerakah ni.dah lah jauh-jauh pulak tu antara check point. tapi kuatkan jugak sebab adik-adik group aku semuanya bersemangat gituuu. akak suka dik :)

adik-adik group aku. ( ADIKKKKSS sangat )

muka memasing masih bersemangat untuk buat task seterusnya =)

antara task yang dorang kene buat.

gaya dah macam-macam dah aku tengok. kelakar aku tengok hihikhik. tapi korang terbaeeekkk =)

RUNNINGMAN group the best. * aim kat someone *
lepas habis je explorace, semua orang pergi makan, pergi solat dan sebagainya. aku and the gang, dengan nasi lemak, karipap, popia and macam-macam lagi buat picnic bawah pokok. perut kalau dah lapar, bawah pokok pun jadi

picnic yang tak dijangka. perut masa ni jangan cakap. kebuluqqqq !

lepas makan and solat, ada showtime. setiap group kena buat satu performance untuk showtime. paling kesian bila ahli group aku minta tolong nak buat ape, tapi aku tak mampu nak buat ape, sebab aku dah lah tak layan korea, then aku tak tau ape persembahan yang relate dengan korea. at the end, dorang decide untuk buat tarian korea lagu nobody.

aku tolong bagi semangat je lah. maaflah adik-adik akak sekalian >_<

abadikan kenangan bersama adik-adik freshie. hihi. akak faci yang beria pegang hamper kan :D

group aku dapat kumpulan paling berani. korang memang berani lah =)

ni kawan-kawan aku yang gonjeng. aku paling suka gambar ni. terasa macam friendship tu kuat giler =) *maaf gambar tak berapa cantik*

kami-kami yang selalu memekak kan keadaan hihi

aku ngan kawan-kawan aku memang suka join aktivitiess macam ni. sebab dah last sem kan, sem depan takde dah nak gathering macam ni. dok memekak, dok membising, dok terkinja-kinja dengan kawan-kawan. so sem ni je lah nak join aktiviti-aktiviti macam ni. nak menyebok dengan adik-adik. hihih

so, ukhwah fillah ni memang jadi lah :D

2 comments:

  1. Fantastic goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you're just extremely fantastic.
    I actually like what you have acquired here,
    certainly like what you're saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it sensible. I can not wait to read much more from you. This is actually a wonderful web site.

    my blog: online stopwatch bomb.

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good