Wednesday, 24 October 2012

oh rumahku yang manis

ohh heavennye bila bangun pagi, buka mata rupanya aku dah selamat sampai kat rumah. alhamdulilah. setelah hampir 2 bulan tak balik rumah, ni lah kenikmatan bila ada kat rumah. bangun pagi terus breakfast. ohh seronok beronok. cehhh 2 bulan tak balik dah kecoh satu dunia, yang duduk oversea tak balik bertahun tak bising pulak. ok foineee foineeee

tapi takdelah seronok beronok sangat sebab balik ni, banyak benda kena buat. macam hari ni adalah due date to submit math modeling assignment. hari tu macam dah siap, tapi rasa macam salah, so kena redo ! ini sangat tak cool oke bila rasa kerja dah siap, tapi rupanya tak siap lagiiii

*macam hampeeehh

naik je cuti ni, ada 4 test kene tempuh. cool kan, bila dah sedap duduk rumah, terlentang depan tv sambil layan coklat cadbury, bila dah masyuk tengok wayang sampai lebam dengan bff sambil cuci mata. tapi bila naik cuti je dah kena jawab 4 test yang sangat menakutkan tuuuuu. rasanya macam malas dah nak belajar tau tak !

~nak kahwin je rasaaa~

bydwayy, aku nak kena siapkan assignment aku ! byeeeeee

2 comments:

  1. tengah layan tv la ni? welcome to the club surirumah!

    ReplyDelete
  2. Entri Yang Best :)

    Dah Lama Follow Blog Awak . Follow Blog Ni Kalau Sudi :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good