Saturday, 29 September 2012

woah ! shopaholic

assalamualaikum peeps !

really tired right now !
actually, I had replacement class this morning. nak cuti raya haji awal, so wajib replace the class. kalau tak replace, tak boleh cuti awal ! paham ?
then, aku ada kuiz jugak pagi tadi. I thought lecturer aku tu tak boleh beza which kuiz and test agaknya. susah ya amat kottt ! sampai kena tanye kawan sebelah baru boleh jawab. nampak sangat discussion kuiz kan ? =P

lepas je habis class dalam kol 11.40 am, tu pun dah merengek-rengek kat lecturer nak habis awal. sebab masing-masing are in weekend mood, so everybody nak meronggeng, nak berjimba. jasad kat dewan kuliah, tapi otak kat PKNS, kat SACC, kat PAS.

ape tu PKNS, ape tu PAS, ape tu SACC ? ape tu ? sejenis sarkas ? sejenis taman rama-rama ? bukan. bukan. PKNS, PAS (plaza alam sentral), SACC (shah alam convention center ) adalah pusat membeli belah yang boleh buat nafsu shoping aku naik dengan rakus dan ganasnya. paling sangat biadap, bila duit aku jugak boleh mengalir tanpa rasa belas kasihan

mula-mula sampai PKNS, terus makan sebab masing-masing dah kebulur. perut dah berdondang sayang since dalam dewan kuliah. lepas makan, terus pergi SACC untuk menunaikan hajat dihati. beli swimming suit. tujuan asal memang nak beli swimming suit je. 

TAPI ! ni lah natijahnya 

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=






dengan rasa tak bersalah dan menyampah, aku dah angkut 2 helai jeans, 2 helai baju. ni dinamakan shoping tak mengenal waktu. tak mengenal tempat. asal berkenan terus rembat dan bayar ! 

suppose hanya baju renang je yang wajib beli sebab next week dah start class swimming. kemain beria sem ni masuk kelas renang, tak tau nanti mampu ke tak aku float atas air, atau pun aku hanya mampu jadi dugong terdampar

cis bedebaaah !

power rangers-to-be ! guess which one is mine ? =D

rasa kelakar bila gantung macam ni. cukup anggota nak lancarkan power rangers gugurlll. huahuahauhau

 
 

3 comments:

  1. Best la kalau dah pandai berenang, mesti slim. Anak akak belajar gitu2 je, dah terror dia skrg nak ajar akak pulak, sorry ler.

    ReplyDelete
  2. @kak zana : haha. ni semangat je lebih. tak tau pandai ke tak nanti. hope pandai lah berenang, boleh wakil malaysia. HAHA

    ReplyDelete
  3. salam sis, boleh tw kt mane sis beli swimming suit nih?

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good