Thursday, 6 September 2012

saya budak mathematical sciences sem V !

assalamualaikum. 

hari ni, aku berjalan lagi. last week cuti sem, baru dapat meronggeng sana sini. before ni memang tak sempat langsung. yelah, sibuk sangat uruskan hal rumah tangga sampai perkara yang biasa buat masa cuti tergendala macam tu je. sangat tak cool bila cuti asyik terperuk dalam bilik habiskan masa dengan tidur, online, tidur online. sampai badan pun dah macam belon

ehh. kenapa mesti mengarut kalau nak buat entry ni ?

bydway, tajuk yang panjang tak semestinya entry pun nak panjang kan. tapi kalau entry ni panjang, jangan salahkan ibu mengandung pulak

well. macam tak percaya kalau 10hb september ni aku dah start kuliah untuk final year kat UiTM shah alam. ohh maaii. rasa macam baru semalam aku bawa beg, tarik beg, angkut baldi, nak check in masuk hostel. tau tau next week nak masuk final year dah. waaaa ! time flies very fast like a jet ( pepatah baru )

everything untuk sem depan dah settle. subjek pun dah selamat daftar, time table pun dah completed arrange. sebab aku cuma buka system, klik subjek, dah siap dah waktu tempat hari untuk every subjek. tapi sangat tak best. sangat tak best bileeeeeeee


ni jadual aku untuk sem depan. nampak tak apa yang tak best dalam jadual ni ? nampak tak ? bila hari jumaat ada class, sampai pukul 12.20pm. erghhh ! ini sangat tak cool oke. bila orang lain berjimba hari jumaat, aku kene bangun pukul 8.30 untuk menapak ke fakulti. langsung takde semangat tau tak !

anyway, sesiapa yang satu kos dengan aku, cuma buat peace kat aku. hikhik

doakan aku berjaya sampai habis sem. sampai habis pengajian aku kat UiTM. insyaALLAH kalau ada rezeki aku nak dapat anugerah naib canselor. dan aku nak teruskan study sampai pHD. 

tapi nak kahwin dulu sebelum ambil master. any calonnsss ? puihhhhh !

 


1 comment:

  1. ok lagi hari jumaat sampai 12.30 gitu.

    NuRuL ag sedih hari jumaat kelas sampai pukul 10malam.

    lagi xbest ! huhu

    apapun selamat berjuang meneruskan semester baru dan tahun akhir..:)

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good