Sunday, 16 September 2012

lazy sunday #memang malas pun

kalau weekend, memang bosan lah duduk rumah without doing anything. serius. aku dah macam mati kutu babi dalam bilik ni. since I woke up, mandi and now still laying in front of lappy and just waste the time. cool gilaak

memang best sebab baru seminggu naik sem, dah dapat cuti 3 days, sempena hari malaysia yang fall on sunday, so dapat cuti peristiwa on monday. jadi, 3 days holiday, aku duduk rumah sewa je. planned want to go back to my hometown, tapi malas nak naik bus selama 4 jam. ouhhh mama, I already miss u so much ! bila duduk rumah, asyik nak gadoh je dengan mama. it's how I memang manja dengan bonda 

yesterday, I went to open house my lecturer kat seksyen 11. pergi dengan housemates seramai 6 orang, including me. datang waktu lunch, perut tengah lapar gilee punya. memang penuh meja dengan spageti, roti jala, mushroom soup, and ketupat. luckily nasi arab mase tu tak siap lagi. kalau tak nasi arab pun aku bedal

and last night, I had a date with him. him ? eheemm ! kemain lagi. lama jugak tak jumpa, almost two months. and we had spent time with wayang and did makan. also lepaking with various of stories. tetibe ade perasaan malu pulak, padahal from naik kereta sampai turun kereta nak masuk rumah, I were non-stop talking. kesian diaa =)

so, today, memang langsung tak ada aktiviti. serius bosan gile ni. walaupun ade assignment next week, tapi I fed up already because I could not fine what I want. erghhh. 

kesian uncle google pening -..-

 

1 comment:

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good