Wednesday, 20 June 2012

rindu sangat

orang kata kalau rindu kat seseorang, tengok bulan.
sebab orang yang kita rindu tu akan tengok bulan yang sama.
 tapi sekarang tak ada bulan.
so aku tengok lappy.
aku nak luahkan kat blog aku.

tadikan, aku dok sibuk stalk facebook orang.
tangan pun mengada-ngada stalk dia.
walaupun tahu hati masih tak kuat,
tapi degil jugak nak tengok dia.

gatalkan tangan ni.
memang gatal pun.
saje nak buat hati ni nak menangis.
memang dah lama tak menangis

I need someone to lend her/his ears to hear my story.
lama sangat tak buat sesi luahan rasa dengan my BFF

selalu dulu ada zati, ada farhah, ada fiqa, ada aida nak story mory.
tapi sekarang aku cuma mampu memendam.

but the critical part here, aku rindu sangat kat dia.
sangat sangat sangat

dah nak hampir 2 tahun dah aku sendiri. 
aku rindu kenangan bersamanya.


 
 

2 comments:

  1. Salam kenal. Akak tak fikir kalau rindukan seseorang tu kena renung bulan, call, sms, tweet @ fb. Blog berseni, likes.

    ReplyDelete
  2. ida pon rs benda yg sm n harap dia rindukn ida tp cm mustahil jer...huuu...wah kuat gk awk mampu stalk page dia sbb ida x dpt nk buat suma 2 ^_^

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good