Wednesday, 28 December 2011

membebel dan video

hi guysss. assalamualaikum.

aku bukan nak membebel or membebel, tapi aku memang nak membebel. yah, aku tau aku memang suka buat orang rasa aku sangat tak serius, aku memang selalu cakap tah hape hape. ni pun aku dah rasa, my words are toward to loyar buruk. yess. definitely.

aku memang bukan kaki nak update blog setiap saat dan ketika. bajek nak memenuhkan dashboard dengan entry yang bosan lagi muak, tapi aku jenis yang suka berkata kata dalam gaya bebas tanpa suara dengan menggunakan huruf yang bersepah atas keyboard. uhuu ! yes. like right now. orang may say aku gile, tapi the truth aku memang gila gila. bukan gila gila pengantin.

bila study week yang panjang, orang kata there must be enough time to pulun the books. but for me, study week is time for me to study with a lot of rehat yang panjang. sebab bila dah habis study week, kene pulun buku all the times. so, when should aku kene rehat. ohh men ! buat kerja last minute sangat tak bagus, ye bebeh ! i know. tapi itu semua terpulang dekat diri kita sendiri, to manage our self with what way kan. so semua dah besar panjang, harus tahu bagaimana nak jadi orang dewasa. 

not a kid yang terlalu dependent. itu budak kecik. kita dah besar, should independence !

ceh konon dah dewasa lah kan. tak, aku teenagers. teenagers. ulang suara guna mic, TEENAGERS !! haha. bajek semua pekak sangat dan tak paham bahasa apa kau cakap lah tuh. 

dah. aku patut study kan. bukan menghabiskan masa depan lappy dengan online tah hapa hapa. tak hapa hapa oke, aku online, aku update blog. aku nak bercerita kat semua orang. nak membebel. nak bergolak ketawa. this is my way to express all out. oh really ??

if not, enjoy this shortesst video ! ngeee

video





i'm the one yang sangat tak betol kaan. ni keje sangat bosan waktu boring. ghasaak.









 

1 comment:

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good