Wednesday, 28 December 2011

cinta muka buku aku

hi semuaazz. assalamualaikum. 

selamat hari rabu. selamat berwordless. selamat bermembebel. yeahh. tinggal seminggu je lagi aku nak final exam. my exam start on 4th january 2012. so, korang ley count kan days untuk aku, tinggal berapa hari je lagi. and please remind me yang exam aku tinggal sejengkal je lagi. dan tolong mara aku sebab aku sangat malas nak study right now ! shitt

dah berapa hari aku kat rumah, aku tak pena jumpa pukul 10 lagi bhai. aku jumpe kol 11 je. hampeh tak ? after subuh, aku guling guling atas katil sampai aku rasa ngntuk dan aku sambung tido sampai kol 11. anak dara apekah ini ? hehe. sendiri tanya kat diri sendiri. memang tak senonoh kan. tau dah, takyah cakap. bydway, aku memang suke bangun lambat. tak suke bangun awal. tah tahu apesal

* tengah tanam pokok azam baru, supaya bangun awal mulai tahun baru. kita tengok nanti macam mana. 

aku dah melalut ke laut sebab air pasang besar.

td lepas makan, aku study subjek ordinary differential equation. ala, subjek yang terhangat untuk sem ni. killer subjek kooot. sangat tak cool oke bila solution untu satu soalan wajib habiskan dan penuhkan 3 pages. can u imagine ? takyah imagine pun takpe, korang tolong studykan untuk aku jek.

bila aku buat buat tak dapat dapat, aku mulalah bosan gile tengok soalan tu. lastly, aku tutup buku, kemas kemas. dan berakhir muka aku di fb dan blog. haha. macam kelakar. bukak tak sampai 1 jam, aku dah bosan giler. padahal kalau online ni, buka 10 jam pun aku tahan. serius tak paham kenapakan ? ada ape ntah kat online ni ? buka pun benda sama, tapi boleh tahan berjam2 sampai mata berair. issshh ni aku kompius ni

adakah aku dah terkena cinta muka buku ??


\


2 comments:

  1. kan bagus subjek fb n blog ada dlm sukatan pelajaran.. hahaha

    mai baca entry baru..
    Hidup umpama layang-layang

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good