Saturday, 21 July 2012

happy ramadan al mubarak =)

assalamualaikum. hii everybody :)

alhamdulilah. bersyukur kepada yang Maha Esa sebab dengan nikmat yang diberi dan umur yang masih panjang, aku masih mampu untuk berjumpa dengan ramadan tahun ni. dan alhamdulilah, tadi dapat buat terawih dengan mama kat surau. agak-agak tahun depan, dapat jumpa tak ramadan lagi ? sesungguhnya ALLAH Maha Mengetahui. subhanallah, betapa besar ganjaran ALLAH beri untuk aku tempuhi ramadan kali ni. how time flies very fast =_='




tahun ni, aku dapat puasa dekat rumah. kalau tahun lepas, aku kena puasa kat rumah abang aku, insya ALLAH this year, aku puasa full dekat rumah with mama and ayah. yeaahh !! semoga puasa kali ni, aku dapat buat terawih everyday kalau tak ada halangan :O and semoga aku dapat pertingkatkan dan pergandakan amalan. I hope hari-hari aku dalam bulan ramadan dapat diisi dengan benda-benda berfaedah. tamau dah lagha macam selalu -..-

nama pun dah aku kan, kalau nak melagha tu, macam dah sebati je.

jom aku share doa niat puasa. 


so guys ! don't forget to niat oke. sesiapa terlupa tu, sila-sila lah niat sekarang. esok jangan terlajak pulak kau sahur pukul 6.30 pagi. mau sia-sia je puasa kau. hikhik. tak sengaja takpe :D

selamat berpuasa dibulan ramadan yang mulia ni
 pusing kanan pusing kiri,
puasa tu jangan nak tipu je.

* pantun yang takde ghupee *

 

 



 

 

3 comments:

  1. awak mata bulat salam ramadhan. :)

    ReplyDelete
  2. Selamat berpuasa si matebulat..

    ReplyDelete
  3. Selamat Ramadhan cik mata bulat .. =)

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good