Saturday, 5 May 2012

teruja gila tengok blog kat page kak IRMA HASMIE

fine fine fine * dalam hati dah rasa nak jerit kuat kuat 

semalam aku g book fair , cuma dapat tengok kak IRMA dari jauh. sedih gila. perasaan dalam jiwa ni rasa nak melelehkan air mata sebab tak dapat apa yang dikehendaki. hish hish

dan aku pun luahkan segala gundah gulana dalam ENTRY ni

tah macam mana tadi aku baru usha blog aku, ada orang told me, blog awak ada kat page kak IRMA HASMIE . eh yeke ?? wah wah hati dah rasa nak pitam limabelas saat jap

see ! see ! look ! look ! pehhh kat sini KEJAKUNAN dah naik mendadak 100 % oke

omomomomomo. speechless sebentar. hish hish orang lain relax je, kau yang meroyan tak tentu halaaa :D


tetiba entry aku dapat pageview banyak pulak dengan mengejut. kahkahkah

dah nak sambung pitam -..-'







 

3 comments:

  1. wah, bestnyeeeee ! baiknye kak irma kan. :D

    ReplyDelete
  2. untonglah dapat trafik dari Kak Irma:P

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good