Sunday, 6 May 2012

1st Giveaway By Iena Eliena

jom join GA ni. 
tetiba rasa macam teruja tengok hadiah


klik banner atas ni untuk join 

aku dapat tau GA ni dari BLOG KANCIL

so now tag mangsa-mangsa comel untuk join GA ni :D


so, jom join ramairamaaai (:



 

7 comments:

  1. thanks dear sudi join GA cik iena(^_~)
    good luck :)

    ReplyDelete
  2. BW sini. done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  3. meera bw sini..nice belog lah :) hee.meh terjah kat belog meera :)

    http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  4. terjah blog akk .
    blog akk chantik .
    dari segmen yang sama ^^


    http://aenvanilla.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  5. salam..hai..saya Jaja..datang dari segmen yg sama.. :)
    dah follow awak..jom follow saye balik.. ^^,
    mari same2 meramaikan followers (!) hehe..
    jempot ke blog Jaja.. :)

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  6. dari GA yang sama.. jemput singgah blog sy..
    http://loveprettydinda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Salam..
    sorry buat semua tertunggu
    iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
    iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
    so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
    nk tny pendapat korang..
    nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
    mintak bg feedback yer
    kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
    awal bln 11 ni iena pergi korea..
    sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
    walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
    please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

    email : iena@ienaeliena.com

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good