Wednesday, 18 April 2012

header tukar dan tukar lagi

aku ni jenis yang cepat bosan tau dengan satu benda. kalau buat sesuatu, mesti cepat bosan. kalau aku study pun, aku boleh study dalam masa 1 jam straight. tu pun dah habis fokus dah. kalau lebih dr 1 jam tu, aku dah hilang fokus. mula lah aku nak kacau kawan aku. nak usik sana, usik sini.

macam blog aku jugak. bila rasa dah lama sangat blog aku dalam keadaan statik asyik sama dan tak berubah, aku bosan. blog sendiri pun bosan. entah pape je. ehhh

so, hari tu, aku macam punya 25 jam pulak sehari kan. selalu busy kemain. sering berkepit dengan assignment kehulur kehilir. cehhh konon. padahaaaal. busy dengan facebook, blog. leka dengan alam maya.

aku pergilah merajinkan diri buat header baru. rajin kan. rajin tak ?? say rajin pleaseee =..=

ni header lama. memang buruk pun. tahu dah. tahuuu. tak payah cakap dah tahu buruk

ni header baru. yang ni lagi super duper buruk. hukhuk. tapi kisah ape. blog aku kan. :P

background aku pun dah bertukar. bila rasa macam dah bosan dengan polkadot yang comel tu, tukar plak yang ada butterfly. gedik pulak nak ada butterfly segala kan.

so, guysss ! how do you think about my new appearance blog ?? cewaaaah. pooyo tahap dewa lah aku ni

 

3 comments:

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good