Wednesday, 18 April 2012

cuti mid sem

orang lain dah naik dari cuti mid sem, aku baru nak terhegeh-hegeh cuti mid sem kan. untuk budak-budak UiTM, mesti sekarang ni korang tengah kira saat nak pulang ke kampung halaman. mesti semua tengah pasang lagu " ohh balik kampung " kan. kan. HHAHA. gila macam menipu kan sebab lagu tu orang nak pasang masa nak raya je

hampeh !

bila dah nak cuti ni, mula lah mood awal-awal lagi dah pulang ke rumah. dari last week dah sampai kat rumah aku. sekarang ni cuma jasad je yang ada kat shah alam ni. 

malas kemain lagi nak siapkan assignment. dari lepas maghrib sampai sekarang ni, aku dok mengadap laptop ni. tak bosan pulak kan asyik dok mengadap facebook, blog, dari td. cm HARAM aku rasa. online sampai tak ingat dunia, bajet macam dah siap semua kerja. macam nak cuti 4 bulan. wakakaka

assignment yang pending :

# BEL 442
# real analysis
# skrip bahasa arab

ouhh banyaknnye. dan paling tak best bila naik sem ni akan berlambak test dan kuiz. benda common lah kan as student. tu pun mau komplen kah ?? 

 

6 comments:

  1. @ hafiz dno : takpe tauu. nak balikkk

    ReplyDelete
  2. @ rafi : major math. tapi arab ni as third language kat uitm. wajib amik. (:

    ReplyDelete
  3. @ gadis oren : seronokk gila cutiii :D

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good