Tuesday, 20 March 2012

numerical analysis quiz - first quiz for sem IV

assalamualaikum. adik-adik, abang-abang, kakak-kakak ^__^

aku memang nak start study ni, tapi tengah cari mood dalam blog. ehh ada ke ?? wahahaha. eyza dah jadi orang tak betul. sebenarnya memang tak ada mood nak study pun. kehkeh yelahh dah lama tak study ni, dah lebih sebulan kot. kalau lagi tepat dah nak 2 bulan tak study. yelah, aku pun baru start sem 2 minggu lepas hissshhh

esok aku ada kuiz. first kuiz for this sem. numerical analysis. do you know about numerical analysis ?? aku pun tak tahu sebenarnya, tu pasal aku kena ambil kan subjek ni this sem. sesiapa yang pernah ambil subjek ni, boleh tak tolong aku ? ajar subjek ni ?? hahaha. 

so, for the first topic for quiz tomorrow is bisection method or nama timangan dia, bolzano's method. hah ! tergeliat lidah nak sebut ni. bisection method ni is the simplest numerical technique for finding the root of function f(x) within the interval. ehh terasa macam mengajar pulak kan. ingat aku buat PJJ ke ?? PJJ is pengajian jarak jauh. hehe






cehh konon tengah mengadap notes kat depan mata padahaaaal !! tengah sedap online fb dengan twitter. HAHA ni action je lebih kott. kata ambil mood kan. HAHA

ehh bydway. adik-adik kakak yang comel. sila baca pesanan dan nasihat akak dalam ENTRY ni. baca tau adik-adik yang cantik. :D

 

1 comment:

  1. uwahh.. subjek yg menarik tp nmpk susah. follow here. #1289 Jemput la ke blog fisha http://coretandakfisha.blogspot.com/

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good