Wednesday, 14 September 2011

hurting when around them

korang. korang ada pakwe ? ada makwe ? ada sweetheart ? ada buah hati ? ada ? ada ? haaah. baek jujur. ada yang dah ada pakwe, makwe tanak ngaku. takut saham korang turun. bimbang dah tak hot. nnty dah takde nak ngorat kau. dah takde orang nak pandang kau. dah takde orang nak berkenalan sebab dah kene chop. cehhh. sudaah lah. 



tapi sape yang tengah single mingle ? sape ? sape yang baru putus cinta ? sapa yang tengah mencari seseorang ? sapa yang kesunyian ? sapa ? sapa ? gtaw aq cepat.

* berlagak jadi doktor cinta pulaaaak

ape seyh korang rasa bila korang dikelilingi dengan orang yang ada kekasih hati ni ? ape ? rasa ape ? rasa ape ? ni selalu terjadi bila orang tuh pena couple, then clash. 

bila korang dengan dorang yang ada kekasih hati :

@ setiap masa kawan korang tuh msg dengan pakwe/makwe dorang
@ tiap malam nak bersembang even sekejap
@ ada jek msg dari darling darling dorang
@ every weekend nampak dorang kua berdating
@ wallpaper hp mesty dihiasi dengan gambar dorang berdua
@ laptop penuh dengan gambar awek/pakwe

n korang yang rase cm takde pakwe/makwe ni. huhhh ! melawan perasaan. kadang saket. kadang derita. kadang terseksa. kadang rasa nak nangis. kadang rasa merana. memacam kan. heh !



aq ? hahaha. sedang mencari lelaki mase depan. 

* melawan perasaan yang hadir, memang susah. even aq tataw bila perasaan tuh hadir.

4 comments:

  1. jadi sedih.

    lagi patah hati nie.

    ReplyDelete
  2. yup...btol tu...ape yg MSB ckp tu sumenyer saya ade rase...but now mmg da mls nak pk da...kalau tgk blog saya tau la ape yg ade dlm isi hati saya ni

    ReplyDelete
  3. semoga nanti bertemu dgn ur real soulmate..:)

    ReplyDelete
  4. Nak mencari lelaki pilihan kena byk berdoa agar dipertemukan dgn jodoh yang dihajati. Jika tak dpat pun anggaplah ia ujian dari tuhan. Chill!

    p/s: Jom join contest Untuk Semua. Ada hadiah menarik untuk 4 org pemenang.

    http://untuqsemua.blogspot.com/2011/09/contest-untuk-semua.html

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good