Saturday, 30 July 2011

gambar terbaik untuk BEN ASHAARI

join segmen abg ben lagi. jom. :D




ringankan jari anda untuk picit header atas ni.



nak gambar yek. takdelah terbaik sangat. tapi oke lah untuk tatapan sekalian :D




gambar nga tolak bus. siyes tak kuat weh. waktu ni kat genting highland. saje menggedik tolak bus ngn sood. 


tapi bile aq tengox balek da cm cicak man melekat kat dinding pun ade.



dan kenapa muke aq cm nak cium dinding bus tuh ? erkk. diam kau peah. diam.



SELAMAT BERPUASA UNTUK ABG BEN DAN SEMUA YANG BACE. jangan pose yang yok. oke. pandai.:D



jangan jadi cm aq dalam ENTRY ni. 


oke donee :D

22 comments:

  1. dtg dari segmen BA...cantik gambar!!!!

    ReplyDelete
  2. wahhh pantasnyer join

    salam perkenalan
    n keep in touch ya
    ^___________^

    korang tolak apa tu..?

    ReplyDelete
  3. Haii saya datang dari segmen..ahaha kelakar la....huhu...jom singgah ke blog saya^^ : Segmen Ben Ashaari | Aku Penyayang

    ReplyDelete
  4. nice pic..!!!
    singgah dari segmen abang ben...

    ReplyDelete
  5. buat apa tu...hehehe

    http://mindakhayalan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-gambar-lebih-dari-biasa.html

    ReplyDelete
  6. ade hati nak tolak bus ye
    hehe

    ReplyDelete
  7. tak lenguh ke tolak bas tu??huhu

    dtg dri segmen abg ben gak..
    http://dearked.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-dan-blogger.html

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen BA.. melawat kamu nengok gambar2 ..hee


    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-ajak-nengok-gambar.html

    ReplyDelete
  9. jom tengok2 gambar di sini pula:)

    http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mesra-blog-dengan-gambar.html

    ReplyDelete
  10. jom tengok2 gambar di sini pula:)

    http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mesra-blog-dengan-gambar.html

    ReplyDelete
  11. jom tengok2 gambar di sini pula:)

    http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mesra-blog-dengan-gambar.html

    ReplyDelete
  12. Nice picture ;)
    salam singgah dari segmen Ben :)

    ReplyDelete
  13. hahaha...confirm tak gerak2 bas tu...

    ReplyDelete
  14. check bas tu bersih ke tak..ngee

    ReplyDelete
  15. bkan cicakman...dah cm spidergirl plak..heheh

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-dan-blogger.html

    ReplyDelete
  16. tolak ke melekat ni.. hahha

    http://aq-islam.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-nak-tengok-gambar.html

    ReplyDelete
  17. ni tolak ke melekat kat bas tu?
    haha. kreatif. :)

    singgah dri segmen abg ben> :)

    ReplyDelete
  18. lekat...x...lekat...x..lekat..x... tup tap tup tap..bas tergolek....huhuhu..kuat nyer...

    salam ziarah yer...jom tgk pic sy lak...

    ReplyDelete
  19. huwa..bergerak tak bas nie setelah ditolak..heeee..anis pon join jugak..

    anis ade wat contest semperna raye..free free join la..:)

    ReplyDelete
  20. mari tolak bas bersama-sama...
    selamat berpuasa..:)

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good