Thursday, 23 June 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

nih idea abg ben ashaari. dy yang buat segmen nih. aq juin jek. HAHAHA


nak juin klik header nih




aq teringin nak hack blog CIK EPAL sebab blog dy best sangat. i like her way she deliver her message n her writing sangat sempoi. aq suke giler. HAHA. pesanan ntox dy, aq harap dapat to be friended ngn dy sebab dy dulu pena satu clas fardhu ain ngn aq kat CENFOS, tp tak pena tegur. :D








okeeeeeeeeee chhoowwwwwwwwwww (!)



7 comments:

  1. singgah tuk HACK ! kihkih .

    jangan HACK saya okeh . :)

    enjoy !

    http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  2. singgah Hack.. hahahaa..
    saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

    http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  3. lulu pun suka baca blog cik epal.. jom kita hack dia.. *nada jahat

    ReplyDelete
  4. wahhh.. ramai da aim nak hack blogger2 famous ni.. heee~

    teringin nak hack blog

    ReplyDelete
  5. fuh...
    nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
    selamat...
    hahaha...

    ReplyDelete
  6. singgah utk hack kt sini, bkn hack kejam,tp hack manje2 je + follow u :)
    http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good