Monday, 28 October 2013

Bersyukur apa adanya

Assalamualaikum

First of all, alhamdulilah syukur kepada Allah sebab dengan izin-Nya aku mampu tersenyum untuk ini. For an achievement that I think I could not afford to get it, since I felt dissappointed on fifth sem. Anyway, Allah's plan is the best. He give me the happiness in this award. Walaupun aku tak berjaya dapat Anugerah Naib Canselor, one of awards that I wish for once I come to UiTM. Tapi Allah knows everything

Alhamdulilah. Bersyukur atas ini. Ya Allah, sesungguhnya ilmu ini milik mutlak-Mu, maka ingin aku sebarkan ilmu yang telah aku pelajari, InsyaAllah :)

Buat my parents yang unstop berdoa buat aku, lecturer yang mengajar dan kawan-kawan semua, terima kasih. Congratulations to all who also got this award. Sekadar satu perkongsian perasaan. 

* kenapa ayat gua skema tahap maksima ni ?

Kawan-kawan seangkatan aku. Muka skema sekejap, lepastu huru hara macam tak ingat dunia



 

1 comment:

  1. tahniah...:)
    http://syahadah91.blogspot.com/2013/11/khasiat-teh-hijau.html

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good