Saturday, 2 February 2013

korbankan cuti sem

assalamualaikum

hai semua. rasanya macam orang yang sanggup berkorban pulak kalau tengok tajuk entry kali ni kan. hamboiii. sememangnya, aku sedang berkorban waktu dan tenaga. cuti sem kali ni memang terpaksa dilupakan.

kalau orang lain boleh plan bercuti sana sini dengan kawan-kawan dan sahabat handai, aku terpaksa menahan hati dan perasaan tengok gambar kengkorang yang sedang seronok bercuti. ciss ! JELES sangat

lagi satu, sepatutnya boleh ternak lemak dengan bahagia kat rumah bersama ibu dan ayah serta adik, aku terpaksa membakar lemak kehulur kehilir dari rumah ke fakulti. kena pulak bersengkang mata pergi ke kelas bersama satu harapan yang besar *hamboi ayat macam sembang gila*

kenapa semua ni berlaku ? kenapa ? kenapa ? *muka frust*

cuti sem kali ni aku decide untuk amik 3P. what is 3P ? 3P means program pertauliahan professional. program ni aku ambil sebab berguna untuk masa depan. bila dah habis program ni, aku kena ambil exam pulak. bila aku pass exam tu, aku akan dapat sijil. dan sijil ni sangat berguna bila nak kerja nanti. kalau gaji aku RM 1000, aku boleh minta RM 2000 sebab adanya sijil ni. nampak tak ke-mata-an duitan aku ? wakakakak

so, doakan aku pass exam ni =)

lepastu, dalam aku ambil 3P ni, aku masuk pulak satu contest : THE MATHEMATICAL CONTEST IN MODELLING. satu contest yang mana kena develop mathematical model. rasa nak tercabut jugak otak aku ni. nak kene fikir satu model.

dan sekarang aku nak pergi release kan tension aku sebab dari tadi aku mengadap laptop !!



7 comments:

  1. wah mcm best je! kat mne amek ye?

    ReplyDelete
  2. @princess feyqa : MSB amek kat uitm.kat universiti laen pun ade :)

    ReplyDelete
  3. Whats up are using Wordpress for your blog platform?

    I'm new to the blog world but I'm trying to get started and create my own.
    Do you need any coding knowledge to make your own blog?
    Any help would be greatly appreciated!

    Also visit my web site buying a car with bad credit
    Also visit my web-site buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

    ReplyDelete
  4. I was recommended this blog by my cousin.
    I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble.
    You are amazing! Thanks!

    my web site ... buying a car
    Here is my weblog ... buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good