Thursday, 6 December 2012

hectic week to-be

assalamualaikum
selamat petang guyss ! sepantas kilat nak update jugak blog.
walaupun macam tak ada idea actually * nak jugak *

well. I'm officially final student bachelor of honour mathematical sciences at UiTM.
wow ! amazing.
amazing about what ?
banyak gilaaa kerja oke.
sangat banyak. otak macam tak dapat sufficient rest
everytime kena fikir what is suppose to do.
tak boleh nak duduk rehat buang masa 

#padahal membuta, tengok movie, hang out sana sini memang ada masa sangaaat kan aku ni kehkeh

so, the main point for my entry today is, next two weeks will be the hectic week.
kalau korang tak percaya, tengoklah nanty.
blog aku memang senyap sunyi tak ada pape.
cehhh facebook tetap ada masa nak belek sampai lebam kaaan

start next week.

#monday - test statistic
#tuesday - holiday
#wednesday - test mathematical modelling
#saturday - test partial differential equation
#monday again - test taxation
#friday (21.12) - test complex analysis

can you imagine, how busy I am ! arghhhhhhhhhhhhhhhhhh
stress sangat ni

for the whole becoming two weeks, on the same time with the quiizzzesssssssssssss ( highlight multiple of s )
kena siapkan proposal final year project, kena siapkan report mathematical modelling. kena prepare presentation mathematical modeling. kena buat assignment taxation. lab report complex analysis. kena apa lagi. kena apaaa ???

wowwww.
lepas tu aku boleh terkojol dalam bilik sampai terlentang macam orang gilaa.
ehh jangan gila lagi. 
then start study week from 22 december until 2 january.

next is suppose my final exam till 19 january oke
sepatutnya aku dah semester break kan after 19 january tu
tapi jangan bermimpi lah wahai eyza
kau ada professional paper lagi oke

memang tak cuti lah aku nanti
dengan nak settle up all the final year project 
ouccchhhhh

Ya ALLAH. I'm ask for your forgiveness.
Ease all my things.
Give me the strengthness.
Give me calmness.
Hoping for blessing from all my lecturers, and from my lovely parents.
pray for me to get dean list again
and In Sha ALLAH. 
for anugerah naib canselor also. aminnnnnn
 

 thanks friends.

 

1 comment:

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good