Monday, 9 July 2012

2 more papers !

assalamualaikum. selamat malam.

housemates aku semua dah tido. yelah, now pun dah pukul 2.21 am ( right now ). rasa macam tak sedar pulak dah pukul 2 lebih. dok buat past year math method yang susah gila babas tahap tak hingat, sampai tak sempat nak tengok jam. handphone bunyi pun langsung tak perasan. mesej dekat fb pun tak ada feel nak reply unless it is important 

what in my mind is my exam. two more papers to go ! then my sem IV will be end !

orang lain dah sebulan cuti, aku baru terhegeh-hegeh nak cuti. baru nak berjimba-jimba. baru feel nak kemas barang, packing kain baju nak balik kampung halaman. baru nak kerah tenaga tarik beg melangkah ke stesen bus. nak tinggalkan tempat belajar selama 2 bulan. bye bye shah alam ! ahaa. heavennye

tapi !

2 papers lagi nak habis ni. sabar-sabar. otak aku tengah pulun habis nak score untuk sem ni. nak dapat macam sem lepas. amin amin amin. usaha tangga kejayaan. so duduk kat tangga akan datanglah kejayaan. ( kepala abah kau ! )

lepas habis je paper ni, aku nak meronggeng habis-habisan. nak buat perkara-perkara wajib yang aku selalu buat. setelah sekian lama aku tinggalkan aktiviti-aktiviti bebas aku. tepat jam 12.00pm on 11 july, aku dah set in mind apa benda nak buat. kehkeh

# nak karok-ing !
# nak shop-ing !
# nak lepak-ing !
# nak berangan-ing !
# nak movie-ing ! ( bosan dah asyik tengok movie kat lappy je, tak puas )
# nak bowling-ing ! ( lamanya tak hempas bola bowling ! )

so, habiskan dulu exam yang tinggal lagi 2 papers. lenjan sampai lebam, biar lebam-lebam sekarang, nanti dah habis exam boleh meronggeng. mama kata, exam dulu, nanti abis exam buatlah pape. teheee, my mum is very best lah :D

hoping for dean this sem ! korang doakan aku tau. doakan aku tau ! semoga kejayaan ni kita dapat capai bersama-sama. nothing is impossible if we do it in right way ^__^




 

 

2 comments:

  1. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete
  2. hehe..siap dah set apa agenda nk buat bila paper dah habis ek...hikss :D

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good