Tuesday, 24 April 2012

sila bagi aku mood rajin. boleh ?

firstly, memang terkejut bila buka dashboard, tengok sume benda dah berubah. tetiba rasa macam nak cakap " ehh, bila pulak aku punya dashboard jadi cmni ?? "

hah ! terus rasa macam ! arrghhh. tak tau guna lah. tak best. tak best. I want my old dashboard. please mr. google yang hensem lagi kacak dan perkasa, please give me back my old version dashboard. puihhh. tak akan layan punya kehkehkeh

well, guys. kalau tengah cuti ni, mood belajar terus hilang kah ?? serius, dari tadi aku dok terbongkang atas katil. sampai blur tak tau nak buat apa. kejap terlentang, tertiarap, kejap maen game, kejap usha hp, kejap buka buku ( ehh ni tipu ) HAHA

it is just to sedapkan hati, say to my self " dah pegang buku dah. kire ade tengok jugak lah buku " HAHA bolehhh ??

but.
that books just static since tadi. tak gerak langsung. HAHA
take out from my bagasi - yeah bagasi- and then put on my tilam untuk pujuk hati supaya study. 
assignment.
ohhh darl ! please say hi to me. 

woww ! but it's nothing. 
lazy jugak sedap laying on the tilam
wakakakak

come mood comee !

2 comments:

  1. Shiema kalau takde mood mmg tak pegang buku lah jwbnya (:

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good