Thursday, 19 January 2012

meronggeng after exam

assalamualaikum. hi cantiks ! hi hensemss !

heh ! semalam punye cerita,aku baru nak menepek update hari ni. semalam takde mood, so nak update, nak menaip, nak membebel, memang malas tahap gaban. tu lah pentingnya mood. takde mood, apa pun tak boleh. ada mood, semua boleh. macam study lah. aku kalau ada mood je ley study, kalau takde mood, aku hadaplah buku tu dua jam, memang habuk pun tarak ! ngeee ( orang pemalas memang cmni )

* ngaku diri der. aku sedar siapa aku. ahaak !

semalam aku last paper, ordinary differential equation. last paper, killer paper. terbaik kan. habis je exam, tak tunggu sesaat dua, aku terus siap siap. g KL. boleh tarik spring lepas tu lepaskan balik sebab sem ni, ni first time aku g KL. kalau sem lepas, memang takley kira lah dah berapa kali aku meround kat KL tu, naik bosan beb

aku g times square, then g lowyat. dah g lowyat, g sungai wang lak. dah area sebelah menyebelah kan, mana boleh buang masa tak singgah kan. belasah je lah mana kaki nak gerak kan. lenjan sampai lebam. sampai tak ingat kaki dah meraung raung. urat kaki dah naik kembang kuncup, otot kaki dah mula menegang. tapi hati masih beriang ceria gumbira tak hingat dunia berjalan. aisehh aku kalau dah jalan memang dah tak sedar dah jam pukul berapa

kalau dah berjalan, gambar mesti wajib ada kan. tu pasal aku tanpa segan silu nak upload kat cni. ngeeee


masa jalan kat times square tu, nampak kat cosmo world tu macam tak ramai orang kan. apa lagi. buat lah aksi kanak kanak riang kat situ. nampak jam, nak ambil gambar, nampak tangga nak ambil gambar. ahaaa

 

time ni, aku tengah tunggu lif kat dalam times square tu. lif baru kot. jakun nampak lif transparent kan. tu yang beria benorrr nak bergambor. tapi gambar ni diambil tanpa rela oleh kawan aku. hampeh

 

ni depa ni. lima kali lima macam aku jugak. suka bergambor. semua layankan je kepala after dah stress dengan exam. hahaha. 2 minggu bhhai, exam, dua minggu mengadap buku dengan rakus, dengan penuh perasaan. sampai lupa tarikh dan waktu. kira pulun habis lah dengan buku. semoga berbaloi apa yang kitorang buat (: amiinnn




opsss. gambar tak berapa terang. almaklum. belum mampu nak beli kamera diselaar kan.


welcome to COSMO WORLD. ( sambil buat gaya ambassador ) ahaaakk !
haktuihhhhhhhhhhhhhhhh :P



ni minah tak cukup perasaan malu. so, dia nak ambil gambar, sesuka hati mak nenek dia je. macam macam gaya pun ley belasah je.  huahuahuah bedal sajalah labuuu


aksi nak pedajal manusia. memang cmni.


sampai je rumah kan. aku punya kaki rasa nak tertanggal lima belas. gila sakit bhaaai 


4 comments:

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good