Thursday, 19 January 2012

Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing

hi lagii !!
tadi jenjalan, nampak pulak kakak elia buat segmen. 
tanpa sesaat dua tunggu, 
terus join.
lete guyysss !!


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Em. i dont know, why u guys should visit my blog. ehee.
sebab my blog, blog peribadi.
so, cerita pun, cerita pasal aku je lah kan.
cuma aku suka cerita pasal aku jenjalan, pasal aku g makan. 
huahuhuhuahuah

soalan nak tanye kat kak elia :

1 . kak elia, macam mana nak jadi cantik cam kak elia ? sweet lah kak elia.
2 . kak elia kerja ape skrang ni ?

tu je laa kot. tanak tanya bebanyaaak.
nak letak gambar ni untuk kak elia. hope kak elia suka (:


wowowow. 
konon gambar ni gorgeous lah kan. :P


7 comments:

  1. heee.. adik comel!

    1. camne nak nampak cantek? senang je..ce adik g kat cermin berdekatan ngan adik..haa.. nnti adik akan nmpk org yg sgt cntk kt cermin tu. org tu lg cntk dr akak. jeles tau;p

    2. akak bt ms ni xkeje lg. dh nak abes blaja tp buat part time modelling la bila ms lapang ;)

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen yang sama, dah follow blog awk :)

    meh laa dtg jenguk kite pulaa, follow la skali kalau sudi yer ^^

    http://lifewifvanessa.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

    thx.

    ReplyDelete
  3. HAI :)
    biha datangg blog awak :)
    blog yg cantik!
    SELAMAT BERBLOGGING :)
    http://beihamat.blogspot.com/2012/01/jenjalan-bersama-jejariruncing.html

    ReplyDelete
  4. nice blog...blog walking...follow ur blog..follow blog sy juga yer... salam perkenalan

    ReplyDelete
  5. Nice blog.. Sudilah singgah di blog kami.. Kini kami lancarkan promosi Y.E.S dgn hrga yg HEBAT!!!
    be our follower tooo....
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. singgahh sini dri segmen yg sama.. hepi blogging fren! ^___^


    http://mizznana11.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

    ReplyDelete
  7. cntiknye blog...!!sudi2 jenguk sini =3

    http://qieyla4everstory.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good