Thursday, 29 December 2011

cinta sejati

satu dua tiga. alif ba ta. a b c. * sambil fikir nak membebel ape *

assalamualaikum. selamat malam. * jari dah laju nak taip * 
habislah. dah nak membebel. panas telinga. eh malas nak baca entry panjang berjela. tapi ada aku kesah. eh ops. sory. kasar pulak bahasa. maaf ye. oke. thanx


aku usha usha facebook tadi. tibe tibe aku terasa berkenan lak kat satu status ni. 




KALAU BERCINTE , JANGAN BERKEPIT macam belangkas , hantar surat berbelas-belas , SMS berbalas-balas , masa dating sebelah tandas , berpeluk-peluk dalam bas , asyik menjeling dalam kelas , minum air perghh . . kongsi segelas!

Bila ada konflik , haa mula la nak frust , nak tunai solat pun malas , tak dapat tumpu study dalam kelas , waktu result nak keluar tahu pulak cemas , takut . . exam tak pa...s...s , tup tup awek sendiri kena kebas , kesian . . melepas! 

So , jadilah couple yang ada class (lepas nikah) , berdating ikut lunas , bergaul ada batas , jaga maruah dengan tegas , syariah dijaga dengan jelas , tutur kata sentiasa beralas , kalaulah cinta yang dihulur ikhlas , janganlah bimbang , cintamu pasti berbalas! 

Subhanallah..ayat memang KELASSS. kata-kata yang begitu pedas, peluru ditembak berdas-das. biar keras, asal ia berbekas :)


apa macam. dah kena kat batang hidung sendiri tak ? hah. * sambil pegang batang hidung. * ish tak mancung langsung. ingatkan macam aishwarya rai. hamboi. berangan tak sudah pulak. hidung anak jawa memang kempis je. takde lah nak mancung segala. 

YA ALLAH. ANDAI DIA BUKAN MILIKKU, DAMAIKAN LAH HATIKU DENGAN KETENTUANMU. AMIN. 

4 comments:

  1. [url=http://www.planet23.com/silveroak-bonus-code]online casino[/url] [url=http://www.avi.vg]sex toys[/url]

    ReplyDelete
  2. hidung minang kempis x?
    hehehe

    maseh kamu!
    toink2..gegsel2 btg idung
    hahahaha :)

    ReplyDelete
  3. hai dear,saya tagged awk sebab awak berfesyen if sudi join ye:http://nashasanzagorgon.blogspot.com/2011/12/contest-fashion-gaya-anda.html
    thank you..

    ReplyDelete
  4. memang susah nak cari cinta sejati..jangan marah yek saya tagged..

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good