Saturday, 31 December 2011

azam entah pape je

assalamualaikum. selamat malam sang kacak dan sang cun.

aku tahu hari ni aku banyak update blog. kan kan. aku tahu. bersepah entry aku kat korang punye dashboard. dah bosan kan. aku tahu dah. tapi ape aku nak buat. hari ni mood aku nak online teroverdose. selalu tak macam ni. selalu nak update satu entry satu hari pun payah. nak buka lappy pun malas tahap gaban punya

oke. stop melalut ke laut

diam diam bising bising. dah nak habis pun tahun 2011 ni kan. dah nak 2012 pun. macam takde apa je yang best aku buat tahun ni. tahun 2011 rase mcm tahun yang kurang best bagi aku. semuanya takde yang boleh dibuat best moment. semuanya suamsuam kuku kambing jek.

lagi tepat, this year is recovering year. aku sedang recover diri aku dari kekecewaan dan kelukaan. aku rasa aku kena tambah waktu recover aku. sebab setahun masih tak cukup untuk aku melupakan. maybe aku perlukan lagi masa untuk betul betul lupakan segalanya.

so azam tahun baru, nak lupakan semuanya. itupun kalau aku mampu.

ape punya azam pun aku tak tahu.

 

3 comments:

  1. saya doakan azam-azam anda yang murni akan tercapai..yang penting jangan biarkan walaupun sedetik masa kita dibiarkan terbazir..
    btw done followed u. :)

    ReplyDelete
  2. hye comel..I have tag you in one of my entry..check it out..

    http://skyofloveya.blogspot.com/2012/01/11-things-n-new-year-2012.html

    do reply if you have time and let me know ya..=)

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good