Saturday, 8 October 2011

Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca

uhiuuuu. tah hapa hapa bahasa dah kua petang ni. takpe. ni aq nak join satu segmen :D


nak join, picit lelaju banner atas ni yek :D

nama blog : mate saya bulat
nama blogger : siti zarizza
tahun mula berblog : 2010
jumlah follower : 858 


15 comments:

  1. senang nye cara join segmen ni...
    tapi cmne nak judge pemenang ???

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen sama...kalau sudi datanglah ke blog Kancil..

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-hh-ramaikan-follower-dapatkan.html

    ReplyDelete
  3. Salam kenal, dari segmen yang same.

    Entry terbaru aku "Ramaikan follower, Dapatkan pembaca"

    =)

    ReplyDelete
  4. mate aku pom bulat what!!heheh opss maap.tadi Grup1,sekarang Grup2 pulak,,mata tak tahan da nak teruskan BW lagi..keep on writing this...nice to know you with best regards..:p

    ENTRI TERBARU: mahasiswi malaysia ditumbuk dan dikelar perompak, 10 bau disukai manusia :p, Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca

    ReplyDelete
  5. bw dari segmen yang sama :) visit mine too. imazara.com

    ReplyDelete
  6. hai. saya dari segmen HH yang sama. nak jemput jalan-jalan ke blog saya. sudah follow kamu :)

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Hello Admin. Lina datang dari segmen yang sama. Dha follow blog ni. Kalau ada masa, singgah la blog Lina ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ReplyDelete
  8. Terima kasih kerana sudi support blog saya.

    ReplyDelete
  9. as salam...

    dtg jenguk dan sggh sini...
    meh jmput dtg blog saya pulan...=)

    ReplyDelete
  10. hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
    salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
    meh laa singgah blog ryn pulakk..

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum...
    Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

    Salam Perkenalan...

    Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
    Thanks...

    ReplyDelete
  12. singgah sini dari segmen hasrul hassan - Jom ramaikan follower serta dapatkan pembaca.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  13. Hye hye :)

    Miera dtg dr segmen yang sama .
    Jemput ke blog Miera :D

    Salam Perkenalan !

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good