Saturday, 22 October 2011

main snap dengan happy family, permainan kanak kanak kah ?

weheee. mementang hari ni hari jumaat. esok cuti. tade class. takyah bangun pagi. memalam ni buatlah keje tak berpekdah. buat mcm dah habis final exam. buat mcm tak hingat dunia kan. dah lahh seminggu ni straight class full pagi petang siang malam, then ade kuiz memanjang dengan assignment bertimbun timbun. for sure palotak ni dah serabot cm semak samun lah kan


pastu tadi membe aq datang uma. konon nak buat kuiz bahase arab bersama. memang kitorang buat bersama pun. hahaha. markah tu memang lebih kurang je la kan. hakhak buat gune online. memang lah open book quiz. naseb baek boleh jawab dengan jayanya. muaahahaha


dah setel buat kuiz, saat yang best. jom maen snap dengan happy family. hahaaamboiii. maen kad kad pulak. dah macam budak sekola rendah dah oii. padahal semua umor dah jejak angka dua dah weh tapi selamber badak air je lah. bedal jugak maen mende alah ni


ahaakk. ni tym kitorang nak kene pilih mane satu kad nak pilih. nak maen tipu pon boleh maaa




uhuuuuuuuuu. pilih weh pilihhhh




eheeekkk. bergema satu rumah tadi bila semua jerit nak snap. tapi tapat lah kan nak dapat kad tu sebab aq yang dapat snap dulu. memang kelaka lah td. agaknya orang yang lalu depan uma sewa kitorang td dah pelik asal uma kitorang memekak semacam huahuahua


hingat budak sekola je ke ley men mende alah ni. budak universiti pun boleh maen lah weh. ni nak hilangkan stress senanye. sampai rase nak tercabut jantung aq td terguling guling ketawa. seb baek kitorang alas kad tu dengan kusyen. kalau atas mosek, mau retak seribu mosek tu kitorang hentak td


ahaakkk ! sok aq ade anugerah dekan. weheee !! besedialah nak bermake up segala bagai. kehkehehhhh 

4 comments:

  1. sama la baru2 ni baru je main dgn roomate...masyukkk...

    ReplyDelete
  2. masa kecik2 selalu je main. tp guna kad buat sendiri lah. hehe :p

    ReplyDelete
  3. wah, mse kecik2 suka sgt main kad ni

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good