Sunday, 4 September 2011

senarai BLOGLIST mate saya bulat !


fuhhhh ! selamat hari raya ^^


terburai kuih muih nak menatap bloglist ni. janji raya nak tunjuk kan. ni dah nak raya ketujuh baru nak update kan. ni penangan raya sakan kat kampung lah aritu. so, arini baru aq dapat buka laptop.


nak harap update kat kampung memang harapan lah sebab line takde. n ke'bz'an pun tahap extreme punye bhai !!


so, bawah ni, mereka mereka yang kacak dan lawa yang dah join bloglist aq. thanxxx. jap g aq masuk kan dalam bloglist aq oke ^^




si baju melayu :

si baju kurung :

http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2011/08/collection-bloglist-mate-saya-bulat.html
http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/08/collection-bloglist-mata-saya-bulat.html
http://qisatulhayati.blogspot.com/2011/08/collection-bloglist-mate-saya-bulat.html
http://umiwalidkusayang.blogspot.com/2011/08/collection-bloglist-mate-saya-bulat.html
http://miaduniaku.blogspot.com/2011/08/collection-bloglist-mate-saya bulat.html
http://nurulhudaabdrahim.blogspot.com/2011/08/collection-bloglist-mata-saya-bulat.html
http://ieraazizi.blogspot.com/2011/08/collection-bloglist-mate-saya-bulat.html
- http://tmahkecik.blogspot.com/2011/08/collection-bloglist-mate-saye-bulat.html
http://lystra-lily.blogspot.com/2011/08/collection-bloglist-mate-saya-bulat.html
http://lolitamissayien.blogspot.com/2011/08/collection-bloglist-mate-saya-bulat.html

2 comments:

  1. lol.. aku tak sempat nk join.. sory..
    slamat hari raya.. huhu

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good