Monday, 26 September 2011

math lab , ape pun tak boleh

hekhek. berjaya nak update blog dalam class. ni sebab sume gara gara nak buat math lab tak lepas. so, aq buka blog, ape pun boleh. HAHA


haraaammm ! satu ape pun tak dapat. sape yang pandai men maple ni. boleh tolong aq setelkan soalan ni ? HAHAHAHA

3 comments:

  1. hah....ngelat dlm klas....ngadu dgn lecturer...hehehe

    ReplyDelete
  2. math lab??perghhh...berpinar mata gua sem lepas guna math lab tuk numerical method!

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good