Friday, 9 September 2011

heloo ! i'm mathematical sciences student at UITM SHAH ALAM !

hikhik. selamat petang ^^


sebelom tersembam muka dan badan ke tilam. baik aq update satu entry ni. mgu depan dah start sem lah weh. setelah empat bulan cuti. otak aq dah karat ni aq rase. tah aq ingat lagi cmne nak integration, nak differentiate. ingat lagi ke tak formula math. add math. how it can gonne be oke seyh ? penangan cuti langsung tak hingat buku. ingat muke buku je lah der !


selamber badak sumbu air aq buat cuti sendri hari isnin mgu depan. muahahaha. mama aq pulak makin suka aq kat rumah. yelaa. ade orang basuh baju, ade orang masak, ade orang tolong sidai baju, ade orang sepahkan rumah. ade orang buat memekak kat rumah. haha. mama memang suka. ade orang boleh ajak dy jenjalan kan. hikhik




ceehh. sem depan subjek giler susah la siot. takot jek tapat nak perform kaan. huhu. dah la credit hour banyak gile. nak mamposs aq rase. memang kene struggle gile gile ni. taley nak meronggeng sangat lah. kene kurangkan aktiviti wajib aq ni sem depan. kene luangkan banyak mase dan tenaga dan otak yang fresh untuk menatap sume mende alah ni. bukan cket cket credit hour dy. 4 hours bhaaai ! 


ni ade satu lagi subjek yang aq taley nak daftar sebab sistem ade problem. huhu. subjek tuh lagi susah. subjek ape tah nama dy. aq dengar pun takot. botak ahh kepala aq seyh next sem. 




ni pulak schedule aq sem depan. mula mula aq nak terlompat gumbira tengox schedule ni sebab ary selasa je kene bangun awal. tapi bile aq tengox petang jumaat ade clas smpy pukul tujuh, aq rase nak terguling guling nanges lah seyh. lepastuh koko aq jumaat malam pulaaak. memang aq taley nak meronggeng lah hari jumaat tuh. siottt laaah weeh. sape yang buat schedule ni weh. 


kepala sedang memikirkan sesuatu. dan merencanakan satu projek.


* bile mase aq nak bershuping ni ??
* bilenye aq nak BERKAROKKK kalau tiap hari ade clas. 
* bilenye aq nak balik jb kalau jumaat malam ade koko.
* bilenye nak berdating dengan pakwe pakwesss kalau compem assignment banyak gile.
* bilenye nak melayan dan memanjakan mata.
* bilenye hari aq nak buat keje gile ?


kehkehkeh. aq dah fk sesuatu. awal awal sem ni lah aq nak g berkarokk nak g berdating nak g meronggeng. nak g genting segala bagai. HAHAHA. power tak ? hihihi. 


ade sesape nak ikot aq ? nak teman aq ?




# EH JAAP. sape budak UITM SHAH ALAM yang hensem jek. sila lambai cket. muahahaha. !
# yang cun pun sila lah tegur tegur. aq taw sume cun dan hensem.


>> ek enaaa. baru guraw cmtuh dah menggelabah. ape celup der !









10 comments:

  1. ha!!! kita satu fakulti..saya amik statistik...jgn risau..konfirm ada masa nak karok,buat kerja gila...pengalaman dah cukup banyak...hehehe

    ReplyDelete
  2. wah..hebat ni...leh jadi pakar matematik....haha...siap ade jadual lgi tu...huhu...apa-apa pun gud luck study ye... :)

    ReplyDelete
  3. cikasamjeruk x-cs226. selamat belajar ye. uitm dihatiku! :)

    ReplyDelete
  4. @daniel : thanxxx. tengah cri mood study yang hilang ^^

    ReplyDelete
  5. @ anisa : hahaha. tuh lah. tade mase, kene adekan mase jugak. hikhik.

    ReplyDelete
  6. @ cik asam jeruk : hahaha. hye alumni ! nice to meet u :D

    ReplyDelete
  7. ehh ehh kte smae la dpt s.alam..tp sal fakulti hotel :)

    gudluck :)

    ReplyDelete
  8. helo! i am sport science student at uitm shah alam.. haahahah~~

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good