Saturday, 20 August 2011

eh shoutbox aq ni besar sangat ke ek ?

selamat malam sume ^^


eh korang dah buka belum ? ha. dah makan dua kali dah. baru nak tanya kah ? alaah. aq tanya jek. sebab nak taw korang makan ape.


ni aq nak tanye, shoutbox aq ni besar sangat kah ? aq rase kalau gune laptop or desktop, it is quite oke right ? kalau gune notebook tuh, maybe akan menyemak lah kat entry kan. aq pena try lah buka blog aq kat notebook adik aq. ni pun naseb baek ade orang tanye aq kat shoutbox td.




so, korang. aq nak taw. besar sangat kah shoutbox aq ni ? 




# weh. laptop yang kecik tuh netbook or notebook ek ? kompius sudaa. 

4 comments:

  1. bkn shoutmix tu yg besa..yg SHOUT berkasut tu..shoutbox tu da terkua window..so xleh nk bace..nmpk stgah je

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good