Sunday, 26 June 2011

TERIMAKASEH ntox kamu yang kacak dan cantek. jum blogwalking kat blog dorang pulak :D

hhooyyeaaaaahh. td petang aq juin segmen AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU kat blog ben ashaari. hehehe. n now, d tym to me to promote ur blog pulak oke.



before tuh, aq nak minta maaf, sebab aq tapat nak g sume blog yang juin segmen tuh. sebab internet aq nih manje sangat macam nak minta pelempang je. lembab. n then ade blog yang aq buka tuh, containing some viruses, so aq terus tutup dan tak tgalkan link kat korang. MINTA MAAF OKE.






nih senarai yang juin segmen.===> budak sume mate bulat



dan bawah nih korang yang datang blog aq. TERIMAS sume. SAYANG KORANG tak lebey dr aq sayang mama n ayah aq.




  1. http://lytulip.blogspot.com/2011/06/segment-ben-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  2. http://teynteyndoll.blogspot.com
  3. http://aku-amin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-ben-ashaari.html
  4. http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  5. http://lassierose.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  6. http://www.pwencessyuyue.co.cc/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  7. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  8. http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  9. http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  10. http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  11. http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  12. http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html 
  13. http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  14. http://sayurlemak.blogspot.com/
  15. http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  16. http://feruzmunirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html 
  17. http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  18. http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  19. http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html 
  20. http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  21. http://sailaaf.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  22. http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  23. http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  24. http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html
  25. http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  26. http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  27. http://nusha1706.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  28. http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  29. http://magentateletubbies.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  30. http://eleventx.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  31. http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  32. http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  33. http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  34. http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  35. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  36. http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  37. http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-promosi-kamu-promosi-saya.html
  38. http://jahidihsaili.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  39. http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  40. http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  41. http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  42. http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  43. http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  44. http://www.pinkymomma.com
  45. http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  46. http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  47. http://irrahady.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  48. http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  49. http://sofealang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  50. http://mysarah4.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  51. http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  52. http://viniyamey.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  53. http://sahajaitupieka.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html 
  54. http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html 
  55. http://sahajaitupieka.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  56. http://maszmadi.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  57. http://ourkizuna.blogspot.com/2011/06/segmen-ba-aku-promosi-kau-kau-promosi.html
  58. http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  59. http://sweetlikewhat.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html 
  60. http://ct-kama.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  61. http://nurulain1011.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  62. http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  63. http://informations-the.blogspot.com/
  64. http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  65. http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  66. http://hajar-apesaje.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  67. http://alfredshin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  68. http://theaanraihan.blogspot.com/
  69. http://nikaviolet88diary.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  70. http://ks-colorlife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  71. http://akueddie.com/2011/06/22/aku-promosi-kau-promosi-aku/html
  72. http://kancil8349.blogspot.com/ 
  73. http://cahayapelangie.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  74. http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  75. http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  76. http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html
  77. http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  78. http://hebohyasminedanny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  79. http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html 
  80. http://www.benashaari.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html terjah sini 
  81. http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html 
  82. http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  83. http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.ht
  84. http://www.ashrafjalil.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html 
  85. http://emmaeema.blogspot.com/2011/06/anda-bagi-gambar-prince-bagi-rm50.html 
  86. http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  87. http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html
  88. http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html









ekceli ade lagi. ade seratus sebelas orang yang komen. tp nih je yang termampu aq nak list kan. banyaaak gileerrr. nih first tym aq dox menge'list'kan. aq tataww cmne MTT buley rajin list ramai ramai. nih pun da kematu aq dox melangukkk list. hahaha.




bydway nty MTT tolong lah ajar saya list kan pulak yeeekkk. :D




thousand thanxx yang datang n follow blog aq. n tgal link. sume lahh. yang datang tp tengox je pun okee. aq tak kesahh punye lahh. nty rerajin datang lah lagi blog MSB nih yeeek. BHAHAHA.







** sory lahh weehh. tunggang terbalekk aq list kan tuh. ntah cmne aq dox list td. penaatt wooooooo :D









       








3 comments:

  1. Hehehe...Penat sikit pun takpe.., janji berbaloi kann..

    ReplyDelete
  2. nama nad ada??thanks..:)
    nadia promote blog anda di sini >>Miss Nadya Promote Blog Part 5

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good