Saturday, 18 June 2011

SEGMEN SIMPLE : PANTUN PUJI DIRI SENDIRI ...

hhooyyeeaaaahhhh (!) kali nih juin segmen abg nih pulakk. huhu


nak juin klik lah header nih ye



dy soh buat panton. peehh !! berzaman aq tgalkan zaman sastera melayu nih. berpantun pulak. dulu sekolah rajin lah create sajak ke, pantun ke. now haraaaaaammm nak buat. buat blog aq panday laaa !! muahaha






oke. my pantun :


jalan petang tiba tiba sendawa,
kaki gatal menyepak kobis,
mate saya bulat memang comel lagi lawa,
sentiasa tersenyum itu yang manis.








hahaha. oke now. uoolllsssss sume can vomit juz after read dat pantun. huahuahua. 



10 comments:

  1. tak pun..tahan vomit..haha..

    thanx for join..

    jom terjah dan komen entry geng2 yang join segmen ni..

    LIST SEGMEN SIMPLE : PANTUN PUJI DIRI SENDIRI ...

    ReplyDelete
  2. yup lawa.. tapi lawa lagi kalu tinggalkan no fon kat blog wa.. hahhaha jok tp mengharap..

    hahah ahakss..

    ReplyDelete
  3. hehhe... yer mata bulat tu sangat lawa n manis... senyum selalu..

    ReplyDelete
  4. adesh haha tersepak kobis lak hehehhe..

    meh dtg sini baca pantun miss A lak ehhehe

    http://biruisbluecoolistenang.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-pantun-puji-diri-sendiri.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini tengok mata bulat...:)

    ReplyDelete
  6. thanx sumeeee (: juin nih sebab nak to be friendly ngn sume bloggersss. kannn :p

    ReplyDelete
  7. sempat agy sendawa tuh haha...
    nice one btw!

    ReplyDelete
  8. hehe , nice ! :D
    memsng lawa pon . comel je mata
    jom terjah pantun ungu lak

    http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-pantun-puji-diri-sendiri.html

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good