Monday, 13 June 2011

helo MONDAY !

hhooyyeeaaaaaaaaaaaaahhh ! juz wana say helo to monday. d first dayy ntox segala ary kan. is it correct ? wuteveerrrr. arini bermulalaaa bebudak sekola start sekola semula setelah two weeks cuti kan. kehkeh. tp aq still lagi dox melanguutt depan lappy. sebab cuti aq masih ade tiga bulan bhai








nak keje, tp tak keje lagi. masalah now nak keje : 


@ tak de kenderaan - aq tanak keje balek sensorang memalam lalu rail tuh. takot doe. mama aq kate kat kg aq nih banyak puntianak. terus aq rase macam malas giler nak keje. is it still oke kan ?? hemo hemo




@ tak de sjil - helooo guysss ! aq nak cary keje cmne klw segala jadah sjil aq kat shah alam sane. nak keje kerani part tym, tp msty mau tgox sjil sume bhai. so, without those things, can i search some jobs ? maka, duduk rumaaa lah bhai. ngeeee




@ tanak keje kilang - oke ke tak ? aq da pena keje kilang last year, tp siyes penat nak mampussss. keje lapan jam, straight to stand up al d tym, n then juz focus for one thing, so bored u noe ! gaji ciputtt jee. tak berbaloiii. mau patah kaki keje dri begitu. tp great experiencess seyh, lw tak, till now, i never now how d way keje kat kilang. selalu tgox kilang tepi jalan je






@ rase di aty nak meronggeng je - cmne nak keje, klw everyweek ade date ?? nak keje pun jadi malas. sebab meronggeng je. nak tgox wayang jee. tanak keje. klw da keje, balek keje, trus tdo. wekend msty tym nak rest for d whole day. tade mase nak meronggeng segala jadah nih. tp klw nak meronggeng je, duit aq pun mcm air paip yg bocor laa kan. floww smoothly. hekehe




@ aq malas nak keje - muahaha. nih la sebab utamanye. NAK SERIBU DAYA TANAK SERIBU DALIH. ye daaakk ? klw aq rerajin, msty aq da keje. tp disebab kan oleh penyakit malas nih. ape pun tak jd lah bhai. tp memang aq nak keje pun. cumee aq malas. hakhak. u hv any problem for it ? tah pape










kehkeh. makanye. duduk lah depan laapppy yg sentiase menemani aq nih. n update blog yg ngokngek lagi mengarut n meraban nih. lagi seronox. kat luar tuh nga ujan lebat bhai. klw aq kasi landing badan nih. tutup mate. kompem sampy petang aq membutaaaaa ! muahaha.






dox uma makan tdo makan tdo jeeekkk






HELO MONDAAAY ! next week i gonaa meet u for another tym pulak. sebab everyweek msty ade monday. klw tade monday ko rase jd ape ?? fikirrr ! d laziest day kan. so, mari bermalasan on monday. JUM TDO ! hahaha








okeeeee chhoowwwwwnyyaaahhh !






       

3 comments:

  1. Gie bela ayam... cukup 3 bln dah besar, boleh goreng..

    ReplyDelete
  2. alah.. abihkan je boraih mak n ayah tu ha.. tak payah keje2 ha.. hehehe.. (same la kite..)

    :)

    SEMUA BOLEH BACA, YANG TAKDE TERUNA N DARA PUN BOLEH!

    ReplyDelete
  3. memang adat hari isnin.....tak disukai sgt²...kesian²....Selamat berkenalan join saya: http://www.laman-ayahsu.blogspot.com/

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good