Friday, 3 June 2011

BLOGGER HIJAU , MAI SINGGAH SAT NOO..

mule mule. buat entry nih nak juin segmen lagi kat blog abg BEN ASHAARI. hehe.


** yeyee. saye kekanak ribenaa laa. umor baru 56+44-56+44-67 = ?? hehe.



hape lagik. tepeek header dy lagi.














SAPE NAK JUIN KLIK LAA KAT HEADER ATAS NIH YEK. (:




SAYA SUKA BLOG BEN ASHAARI KERANA BLOG DIA SEMPOI.








* oke doneee. (:








       

18 comments:

  1. yeayy kte still kanak kanak ribena..eheee :)

    ReplyDelete
  2. cik ungu singgah sini sambil bawak bunga banyak2(macam bunga yg seth beli)..hehe..


    http://sitishafur.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

    ReplyDelete
  3. ,salam perkenalan.. singgah sini terjah blog kategori kanak2 ribena bak kata abg Ben... hehe ~ (^^,)

    ReplyDelete
  4. singgah dr blog abg ben ;)

    jemput singgah blog nenek http://penglipurlarafasola.blogspot.com kalau nk follow pun buleh! hehe ;D

    ReplyDelete
  5. hi kanak kanak ribena =D

    http://www.my-shopping2u.com/2011/06/disebalik-telapak-tangan-subhanallah.html

    kalau rasa cute meh la sini lak..

    ReplyDelete
  6. dari blog ben ashaari,
    saya singgah dan terjah...hahhaha

    saya telah follow kamu,
    follow me back :0

    http://adrianaizat.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. slam ziarah knk2 ribena abg ben...

    http://syeedasaniey.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. mlwt knk2 ribena

    http://syeedasaniey.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. singgah sini nak lepak dari segmen BA juga :) follow blog ni, jemput singgah my blog juga ye :

    http://winkletwin.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. singgah terjah gedegam-gedegam dri blog Terpopular B.A..hehe... Keep it yeah.. ^^,

    n follow u =)

    jemput singgah yer

    http://cheguabbas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. nak cat hijau sikit sini ;)
    kalau tak hijau cepat datang blog Tia ..
    kita kasi hijau sama2 . ngee ~

    Bila Ku Temu Bahagia

    ReplyDelete
  12. mengunjungi blog korang.
    dtg dari blog abg ben;D

    apisv2.com[GO]

    ReplyDelete
  13. hye2 blogger hijau..come and visit u ^_^

    please visit mine
    http://shuhaida313.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good