Sunday, 29 May 2011

BEN ASHAARI REDAH BLOG BARU JER .

hhooyyeyyeeeeaaahhh !! ary ary aq buka blog. aq suke blogwalkinng. n being a silent reader. klw aq rajin aq tgal kan ape ape komen kat shoutbox dorang. klw tak "weehhuuuuuuuuuwwww" aq tulis "ahaaiiiiii" heheh



senang. dan mudah ringkas lagi padat serta mantap. n kali nih aq juin lagi BEN ASHAARI punye segmen. nih sekadar mengisi mase terlapang. hekhek.






ala ala nak promote blog pun buley. hehehe.



korg nak masuk. kurang juin gak laa. nak masok betul ? betul ?? hehe






klik nih====> KLIK






dan nih banner empunye blog tuh. hehe. dy soh tepek header blog dy, aq tepek laa sebiji. nih da dua biji aq tepek header blog dlog. tp tapeeewww aq sukeeewww jew nak tepek header blog sesapeee kat blog aq. name pun blog kan. tak salah nak share papee. 



kan org kate SHARING IS CARING. wahaaaa. kemaeeenn aq yek.
















oke cchhhhooowwwnwyaaaaahhhhhhh !!


 

23 comments:

  1. cantek blog!
    kaler pink..
    suke2

    ReplyDelete
  2. datang terjah blog ni dr segmen abg Ben terjah Blog Baru ... (^^,)

    ReplyDelete
  3. singgah dr blog BA . . follow you :D

    ReplyDelete
  4. Abg Ben ajak serbu Blog baru nih! hehe

    UpProfits Latest Entry : Kisah Sebenar di sebalik Cerita Pari-pari

    ReplyDelete
  5. singgah dari BA dn terus letak bom smbil folo skli =)

    ReplyDelete
  6. singgah dr blog abang ben...

    nice gile blog kamu..

    gudluck..

    rerajen singgah http://honeybarneyslife.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. solomolo serbu situ sana sini...
    selamat berblogging...
    [^_^]

    ReplyDelete
  8. menarik lah blog ni, comel especially shout kasut converse tepi tu haha..

    dayana suka !
    btw, ni link utk serbu blog lain yg join jugak, dayana buat sebab ta dpt join

    http://www.herstoriie.com/2011/05/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-redah.html

    ReplyDelete
  9. singgah dan follow blog ini..

    ReplyDelete
  10. singgah dan follow blog ni..

    ReplyDelete
  11. singgah dari blog abg ben smbil memfollow...jom mai blog nie--- http://depalma-sp.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan
    segmen yang sama datang menerjah
    happy blogging k^^pp
    blogworking
    http://trioseposen.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-redah-blog-baru-jer.html

    ReplyDelete
  13. Assalam :)
    salam perkenalan
    terjah menerjah dari blog ABANG BEN ''TEN'' :P

    dan terus me''MOLLOW'' :)
    follow me back kalau tak keberatan :)

    http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/

    happy blogging ♥♥♥

    ReplyDelete
  14. salam singgah dan follow blog awak yg best ni!
    happy blogging dan terus berblog!

    ReplyDelete
  15. CK singgah dari belog BA...happy blogging!!

    ReplyDelete
  16. datang sini .
    nak join terlebih syarat :)
    nice blog , saya follow .

    -jangan lupa singgah blog saya-

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan...

    bestnya singgah sini...

    hepi blogging =)

    ReplyDelete
  18. terjah sini!:)

    jemput ke blog saya yea!:D

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good