Thursday, 24 March 2016

Year 2016

Assalamualaikum

Weh, 2016 dah rupanya. And I still act macam I'm still 17 okeh. muehehhe. Allright, since dah 2016, umur pun dah meningkat dewasa (dewasa sangatkah?), jadi update blog pon nak kene dewasa jugak ke macam mana ek ? hihi. Baru aku perasan, punyalah lama hazabedah aku tak update blog ni. Mahu lah dekat nak setahun. Ish ish :P

Tahun 2016 ni, like seriously, macam tak percaya aku dah bertukar status as a wife. Yes, I'm a wife now. Like what I wish before, then Allah was answer my du'a. Alhamdulilah Ya Allah. How my marriage was, nanti aku sembang panjang lebar sebab now I still waiting for my marriage album guys ! It still new, I'm still can be called as "Pengantin Baru" !! Hoyeaaaah =)

Kenapa aku mendiamkan diri lepas aku update aku konvo semua tu ? Sebab masa lepas habis konvo, aku busy cari kerja. Lepas cari kerja, aku busy kerja. Lepas busy kerja, I'm busy in preparing my engagement day, then dengan takdir Allah, I move back to Johor and I'm busy in preparing for my marriage. Hooooooo, so busy I am, right ? (flip shawl)

And fyi, I'm getting engaged in 27 days and I'm getting married in 6 months. How time flies very fast. Allah takdirkan aku kahwin dalam masa 6 bulan, Alhamdulilah, Allah permudahkan segalanya even in time aku nak kahwin, banyak sangat dugaan dan ranjau berduri. Biasalah tu kan, it is called being matured. Acewahhh

Eh, dah ngantuk. Okbaiii =P

 

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Salam,

    My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

    Thanks :)

    ReplyDelete

memang bulat lah mata korang yang komen. haa. komen lah lagi dengan mate yang bulat. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG good